Oltakozz okosan

Oltakozz okosan! a KéKjátéktól –

Védettséget szerezni, mindenáron!

A KéKjáték is ráhajtott az őszi és téli időszakra, és némi stratégia mellett főleg gyerek- és családi játékokat hozott.

Bár leginkább a Kereszt és Félholdra voltam kíváncsi, arra még egy kicsit sajnos várnom kell, azonban itt a Maradj otthon! testvére, az Oltakozz okosan!, miközben Szilaj is bevágtatott hozzánk két különböző formában. Sőt, sikerül pótolni korábbi hiányosságunkat, egészen pontosan a Magyar népmesék társasjáték-változatát. Aztán ha már mindre sor került, remélhetőleg a történelem egy súlyos időszakába is belenézhetünk. Addig azonban oltakozzunk, de csak okosan!

Bár a vírushelyzet kirobbanásakor készült karanténjátékról, a Maradj otthon!-ról  lemaradtam, azt már nem úszom meg, hogy miután a fertőzést elkaptam, mindenképpen oltassak. Még ha csak játékból is. Merthogy az Oltakozz okosan! ezúttal nem a gazdálkodásra, de nem is az otthon maradásra buzdít, mint inkább arra, hogy felvegyük a szükséges két oltást, és ezzel megszerezzük a védettséget. Más kérdés, hogy lassan ez sem elég, így jöhet a kiegészítő az omikron variánssal és a sokadik oltással, ami ki tudja, már milyen néven fog futni. 

A teljes cikk itt olvasható.

Játékaink

Partnereink

Kard és Korona Kft logó

Kiadónk társasjátékairól, kiadványainkról, magyar és angol nyelvű játékainkról minden információt megtalál az alábbi linkekre kattintva.

Ⓒ 2022 - Minden jog fenntartva - Darabont Gergő és Dr. Lenhardt Balázs