Magyar népmesék kirakósjáték

Kinek ajánljuk?

MNM kirakós életkor
MNM kirakós játékosok száma
MNM kirakós játékidő
MNM kirakós életkor
MNM kirakós játékosok száma
MNM kirakós játékidő

Mi van
a dobozban?

– 30 puzzle darabka
– 1 db 6 oldal] dobókocka

Kirakós társasjáték

A Magyar Népmesék játékcsalád legújabb tagja a Kirakós társasjáték.

Kienk ajánljuk?

Ezt a játékot nyugodtan adhatjuk óvodások és kisiskolások kezébe.

Hogyan kell játszani?

Egy gyönyörű képet kell kirakjanak az összevágott darabokból, amely a kultikus rajzfilmsorozat A szállást kérő róka című epizódjából való. Nem csupán ennyiből áll azonban ez a játék, mert társasozni is tudunk vele. Miután összeraktuk a képet, a játékosok felváltva dobnak a kockával, és a dobott értéknek megfelelő kartonelemekből egyet elvehetnek. Ezek hátlapján a sorozat kis madarából van 1-2-3 darab, és amikor elfogynak a lapkák, az nyeri a játékot, aki a legtöbbet gyűjtötte a madárkából. Így nem csupán a gyerekek kézügyességét és térlátását fejleszti a különböző elemek összeillesztése, de a számok megismerésében, és a számolás tanulásában is nagy segítségükre lesz.

Videók

Letölthető játékszabályok

Magyar népmesék kirakósjáték

Egyéb játékaink

Újrajátszott Trianon

Újrajátszott Trianon

Az Újrajátszott Trianon egy teljesen kooperatív játék, amelyben egy száz évvel ezelőtti képzeletbeli kormány tagjai a játékosok – akár egyedül is játszható -, és egyszerre kell szembenézzenek a Nagy Háború utáni kor minden kihívásával: az ellenség csapatai folyamatosan támadják az országot, a szén és gabona mennyisége korlátozott, és állandóan csökken, ahogy egyre újabb régiókat veszítünk, az események pedig a valós történelmi helyzetnek megfelelően követik egymást.

Tovább »
Egri Csillagok

Egri Csillagok

A török hódoltság idején, Magyarországon járunk. Az 1552. évi török hadjárat a végéhez közelít. Már csak egy vár áll Kara Amed nagyvezír és Khadim Ali budai pasa összevont serege előtt… Eger.

Tovább »
Halloween doboz

Halloween

Vágj neki a rémes kalandnak a félelmetes kastélyban, és gyűjtsd össze a legtöbb cukorkát Halloween vérfagyasztó éjszakáján! Felejthetetlen élmény lesz az egész család számára…

Tovább »