kékjáték logo transparent
Magyar Népmesék - A kirakósjáték

Kinek ajánljuk?

Magyar Népmesék - a kirakósjáték 4 éves kortól
Magyar Népmesék - a kirakósjáték 1 - 6
Magyar Népmesék - a kirakósjáték 10-15 perc
Magyar Népmesék - a kirakósjáték 4 éves kortól
Magyar Népmesék - a kirakósjáték 1 - 6
Magyar Népmesék - a kirakósjáték 10-15 perc

Mi van
a dobozban?

– 30 puzzle darabka – 1 db 6 oldal] dobókocka

Magyar Népmesék – A kirakós társasjáték

A Magyar Népmesék játékcsalád legújabb tagja a Kirakós társasjáték, ami egy olyan puzzle-szerűség, amivel még társasjátékozni is lehet!

Kienk ajánljuk?

Ezt a játékot nyugodtan adhatjuk óvodások és kisiskolások kezébe: kifejezetten a 4-10 éves korba tartozó gyerekeknek készült.

Hogyan kell játszani?

Egy gyönyörű képet kell kirakjanak az összevágott darabokból, amely a kultikus rajzfilmsorozat A szállást kérő róka című epizódjából való. Nem csupán ennyiből áll azonban ez a játék, mert társasozni is tudunk vele. Miután összeraktuk a képet, a játékosok felváltva dobnak a kockával, és a dobott értéknek megfelelő kartonelemekből egyet elvehetnek. Ezek hátlapján a sorozat kis madarából van 1-2-3 darab, és amikor elfogynak a lapkák, az nyeri a játékot, aki a legtöbbet gyűjtötte a madárkából. Így nem csupán a gyerekek kézügyességét és térlátását fejleszti a különböző elemek összeillesztése, de a számok megismerésében, és a számolás tanulásában is nagy segítségükre lesz.

Videók

Magyar Népmesék - A társasjáték: Jankovics Marcell a Magyar népmesékről

Letölthető játékszabályok

Magyar Népmesék - A kirakósjáték

Egyéb játékaink

Újrajátszott Trianon

Újrajátszott Trianon

Az Újrajátszott Trianon egy teljesen kooperatív játék, amelyben egy száz évvel ezelőtti képzeletbeli kormány tagjai a játékosok – akár egyedül is játszható -, és egyszerre kell szembenézzenek a Nagy Háború utáni kor minden kihívásával: az ellenség csapatai folyamatosan támadják az országot, a szén és gabona mennyisége korlátozott, és állandóan csökken, ahogy egyre újabb régiókat veszítünk, az események pedig a valós történelmi helyzetnek megfelelően követik egymást.

Tovább »
Egri Csillagok

Egri Csillagok

A török hódoltság idején, Magyarországon járunk. Az 1552. évi török hadjárat a végéhez közelít. Már csak egy vár áll Kara Amed nagyvezír és Khadim Ali budai pasa összevont serege előtt… Eger.

Tovább »
Halloween doboz

Halloween

Vágj neki a rémes kalandnak a félelmetes kastélyban, és gyűjtsd össze a legtöbb cukorkát Halloween vérfagyasztó éjszakáján! Felejthetetlen élmény lesz az egész család számára…

Tovább »