kékjáték logo transparent
Szilaj - kalandok Miraderoban

Kinek ajánljuk?

Szilaj társasjáték 8+
Szilaj társasjáték játékosok száma
Szilaj társasjáték játékidő
Szilaj társasjáték 8+
Szilaj társasjáték játékosok száma
Szilaj társasjáték játékidő

Mi van
a dobozban?

– 6 karakterlap
– 6×6 képességkártya
– 2 játékossegédlet
– 6 figura
– 6×3 karakterképesség-jelző
– 18 küldetéskártya
– 12 táblaelem
– 24 eseménykártya
– 15×3 képességkocka
– 22 kincskocka
– 14 farönkjelölő
– 1 út lapka
– 3 dobókocka (6, 8, 10 oldalú)

Szilaj – Kalandok Miraderoban

Üdvözöllek Miraderoban, ifjú lovas!

Eljött a pillanat, hogy Lucky, Pru, Abigél és több, jól ismert szereplő bőrébe bújva, félelmet nem ismerő lovaitokkal felfedezzétek ezt a varázslatos világot!

Miről szól a játék?

Szilaj, Bumeráng és Csini Linda már izgatottan kapálja a lábával a földet, izmaik startra készen megfeszülnek, pattanj hát nyeregbe és száguldj szabadon! Rengeteg élmény és kaland vár rátok, ahogy felfedezitek Miraderot és környékét.

A játék lényege

Egy roppant izgalmas és minden játék során változó táblát kell felfedezz száguldó paripáddal, ahol egyedi küldetések fogják kijelölni céljaidat. Menetközben új tapasztalatokat szerzel, új képességeket tanulsz meg, aminek köszönhetően egyre ügyesebben irányítod majd lovadat, és egyre értékesebb dobókockákat fogsz tudni használni. A három állandó helyszínen küldetéseket tudsz felvenni, amelyek révén képességkockákat szerzel, ha ellovagolsz értük a tábla meghatározott pontjára. Aki nem csupán szélvészként száguld, de a leggyorsabban tanul, elsajátítva a lovaglás művészetét, az lesz a végén a győztes!

Verziók

A játékkal még ismerkedőknek szól az alapverzió, míg a rutinosabbak gyorsan belevághatnak a haladó változatba, amelynek során eseménykártyák hoznak még nagyobb változatosságot, és újabb kihívásokat, meg persze begyűjthető jutalmakat és ismereteket. Tanulj trükköket és ugrass át a legnagyobb útakadályok és a legszélesebb szakadékok fölött is!

Videók

Szilaj - Kalandok Miraderoban játékbemutató

Letölthető játékszabályok

Szilaj - kalandok Miraderoban

Egyéb játékaink

Újrajátszott Trianon

Újrajátszott Trianon

Az Újrajátszott Trianon egy teljesen kooperatív játék, amelyben egy száz évvel ezelőtti képzeletbeli kormány tagjai a játékosok – akár egyedül is játszható -, és egyszerre kell szembenézzenek a Nagy Háború utáni kor minden kihívásával: az ellenség csapatai folyamatosan támadják az országot, a szén és gabona mennyisége korlátozott, és állandóan csökken, ahogy egyre újabb régiókat veszítünk, az események pedig a valós történelmi helyzetnek megfelelően követik egymást.

Tovább »
Egri Csillagok

Egri Csillagok

A török hódoltság idején, Magyarországon járunk. Az 1552. évi török hadjárat a végéhez közelít. Már csak egy vár áll Kara Amed nagyvezír és Khadim Ali budai pasa összevont serege előtt… Eger.

Tovább »