Szilaj - kalandok Miraderoban

Kinek ajánljuk?

Szilaj társasjáték 8+
Szilaj társasjáték játékosok száma
Szilaj társasjáték játékidő

Mi van
a dobozban?

– 6 karakterlap
– 6×6 képességkártya
– 2 játékossegédlet
– 6 figura
– 6×3 karakterképesség-jelző
– 18 küldetéskártya
– 12 táblaelem
– 24 eseménykártya
– 15×3 képességkocka
– 22 kincskocka
– 14 farönkjelölő
– 1 út lapka
– 3 dobókocka (6, 8, 10 oldalú)

Hírek

Szilaj-duplázás a KéKjátéktól

Szilaj - kalandok Miranderoban 1

Az oltakozás után egy még könnyebb téma a hazai fejlesztések kiadójától, ezúttal kifejezetten családoknak és gyerekeknek, a népszerű Szilaj-sorozat alapján.

Tovább

Hihetetlen november a Kékjátéknál!

2021 újdonságai

Pontosan egy évig csöndben voltunk, mert a mi stratégiánk más, mint a nagy magyar kiadóké, nem akarunk állandóan új játékokkal túlterhelni a piacot, inkább alaposan kiérlelt, és kizárólag MAGYAR FEJLESZTÉSŰ játékokkal jelentkezünk.

Tovább

Megjelenik a hetedhét mese kiegészítő

MAgyar népmesék - Hetedhét mese

Jön, jön, jön és mindjárt megérkezik! Egyenesen a Mikulás puttonyába vagy a karácsonyfa alá.

Tovább

A MI KARÁCSONYI AJÁNDÉKUNK!

Magyar népmesék - 2015.11.25.

Boldog Karácsonyt! …korai? Lehet, de mi már most átadjuk az ajándékunkat, hogy a karácsonyi családi estéket bearanyozhassa.

Tovább

Szilaj – Kalandok Miraderoban

Üdvözöllek Miraderoban, ifjú lovas!

Eljött a pillanat, hogy Lucky, Pru, Abigél és több jól ismert szereplő bőrébe bújva, félelmet nem ismerő lovaikkal felfedezhetitek ezt a varázslatos világot.

Miről szól a játék?

Szilaj, Bumeráng és Csini Linda már izgatottan kapálja a lábával a földet, izmaik startra készen megfeszülnek, pattanj hát nyeregbe és száguldj szabadon! Rengeteg élmény és kaland vár rátok, ahogy felfedezitek Miraderot és környékét.

A játék lényege

Egy roppant izgalmas és minden játék során változó táblát kell felfedezz száguldó paripáddal, ahol izgalmas küldetések fogják kijelölni céljaidat. Menetközben új tapasztalatokat szerzel, új képességeket tanulsz meg, aminek köszönhetően egyre ügyesebben irányítod majd lovadat, és egyre értékesebb dobókockákat fogsz tudni használni. A három állandó helyszínen küldetések tudsz felvenni, amelyek révén képességkockákat szerzel, ha ellovagolsz értük a tábla meghatározott pontjára. Aki nem csupán szélvészként száguld, de a leggyorsabban tanul, elsajátítva a lovaglás művészetét, az lesz a végén a győztes!

Verziók

A játékkal még ismerkedőknek szól az alapverzió, míg a rutinosabbak gyorsan belevághatnak a haladó változatba, amelynek során eseménykártyák hoznak még nagyobb változatosságot, és újabb kihívásokat, meg persze begyűjthető jutalmakat és ismereteket. Tanulj trükköket és ugrass át a legnagyobb útakadályok és a legszélesebb szakadékok fölött is!
Szilaj társasjáték 8+
Szilaj társasjáték játékosok száma
Szilaj társasjáték játékidő

Videók

Szilaj - Kalandok Miraderoban játékbemutató

Letölthető játékszabályok

Szilaj - kalandok Miraderoban

Egyéb játékaink

Szilaj – A titkos küldetés

Szilaj kártyajáték

Üdvözöllek titeket a végtelen prérin, ahol együtt száguldhattok Szilajjal, Bumeránggal, Csini Lindával, Lucky-val és barátaival egy pörgős kártyajáték segítségével.

Tovább

Magyar népmesék – a társasjáték

MAgyar népmesék társasjáték

A játékosok a magyar népmesék közismert szereplőinek: Tündérszép Ilona, Fehérlófia, Fából faragott Péter, Az okos lány, Csillagszemű juhász vagy a Legkisebb királylány bőrébe bújva indulnak el, hogy egy-egy mesében szerencsével járjanak.

Tovább

Partnereink

Kard és Korona Kft logó

Kiadónk társasjátékairól, kiadványainkról, magyar és angol nyelvű játékainkról minden információt megtalál az alábbi linkekre kattintva.

Ⓒ 2022 - Minden jog fenntartva - Darabont Gergő és Dr. Lenhardt Balázs