kékjáték logo transparent
Halloween doboz

Kinek ajánljuk?

Halloween életkor
Halloween játékosok száma
Halloween játékidő
Halloween életkor
Halloween játékosok száma
Halloween játékidő

Mi van
a dobozban?

1 db játéktábla
8 db játékosbábu
3 db dobókocka
74 db édességkártya
26 db akciókártya
2 db átoklap
40 db töktoken
14 db tárgytoken
14 db szobatoken

Halloween

Átkozottul jó játék

Vágj neki a rémes kalandnak a félelmetes kastélyban, és gyűjtsd össze a legtöbb cukorkát Halloween vérfagyasztó éjszakáján! Felejthetetlen élmény lesz az egész család számára…

Miről szól a játék?

A Halloween egy izgalmas kutatás édességek után a titokzatos kastélyban, amit a doboz borítóján láthattok. Akár 8 fővel is játszható családi játékban a különböző szobákból kell felkapkodni a kártyákat, amelyeken pontot érő cukorkák vannak, és a legtöbbet összegyűjtő örülhet a végén.

A játék lényege

A cukorkavadászok egyedi dobókockákkal dobnak és lépnek, és menet közben világító tököket is gyűjthetnek, amelyek segítenek a haladásban. A rejtélyes szobákban titkos ajtókat fedezhetnek fel, ezeken át még gyorsabban léphetnek be egy másik szobába, hogy ott is édességet keressenek. A Halloweenhez köthető misztikus teremtmények azért vannak jelen, mert a játék végén a segítségükkel további pontokhoz juthatnak a finom cukorkák kombinációival. Vannak különleges helyszínek is, mint a lovagterem vagy toronyszoba, amelyeknek egyedi hatásuk van. A játék addig tart, amíg valakinek sikerül tíz különböző kártyát összegyűjtenie, ekkor megszámolják a végső pontszámokat, és az alapján hirdetnek győztest.

Játékverziók

Ha további izgalmakra vágyunk, akkor 3 játékmodul közül is választhatunk:


1. tárgyakra is vadászhatunk, amelyek a szobákban vannak elrejtve, és plusz pontot adnak a játék végén,


2. akciókártyákkal jelentősen növelhetjük a rendelkezésünkre álló lehetőségek számát, új dimenziókat nyitva meg,


3. partijátékká varázsolhatjuk az egészet, és ekkor vicces átkokat tudunk szórni a többi játékosra, akiknek különböző szórakoztató produkciókat kell előadniuk (például minden dobása előtt huhogni kell, mint egy szellem).

Videók

Halloween társasjáték 3D-ben

Halloween játékbemutató

Letölthető játékszabályok

Halloween doboz

Egyéb játékaink

Újrajátszott Trianon

Újrajátszott Trianon

Az Újrajátszott Trianon egy teljesen kooperatív játék, amelyben egy száz évvel ezelőtti képzeletbeli kormány tagjai a játékosok – akár egyedül is játszható -, és egyszerre kell szembenézzenek a Nagy Háború utáni kor minden kihívásával: az ellenség csapatai folyamatosan támadják az országot, a szén és gabona mennyisége korlátozott, és állandóan csökken, ahogy egyre újabb régiókat veszítünk, az események pedig a valós történelmi helyzetnek megfelelően követik egymást.

Tovább »
Egri Csillagok

Egri Csillagok

A török hódoltság idején, Magyarországon járunk. Az 1552. évi török hadjárat a végéhez közelít. Már csak egy vár áll Kara Amed nagyvezír és Khadim Ali budai pasa összevont serege előtt… Eger.

Tovább »