kékjáték logo transparent

Kinek ajánljuk?

Invisible ajánlott életkor
Invisible játékosok száma
Invisible játékidő
Invisible ajánlott életkor
Invisible játékosok száma
Invisible játékidő
Kickstarter

Mi van
a dobozban?

– 64 kártya
– 2 x 15 kártya, ahol csak egy dolog látszik
– 2 x 15 kártya, ahol csak egy dolog hiányzik
– 2 kártya, ahol minden dolog látszik
– 2 kártya, ahol egy dolog sem látszik
– 2 x 3 segédkártya
– 16 szimbólum lapka
– játékszabály
[Illusztrátor: Pozsgay Gyula]

Invisible

Kártyajáték

Az Invisible egy pörgős, ügyességi partijáték, ahol fantasztikus festményeken kell megtalálnunk a boszorka és a varázsló tárgyai közül azokat, amelyek éppen láthatóak vagy láthatatlanok. A különböző tárgyak ugyanis az egyes képeken úgy vannak variálva, hogy csak az egyik látszódjon, vagy pont ne látszódjon.

Miről szól a játék?

A szándékosan egyszerű játékmenetben olyan mechanizmust rejtettünk el, ami mindenki számára ismerős és ezért szimpatikus. Vedd észre, csapj rá, vidd el!

Már 2 fővel remekül játszható, a játékosok számának felső korlátja sincs, annyian játsszáhatjátok ahányan körbe tudjátok állni vagy ülni egy asztalt. A játék időtartama csupán néhány perc, a kacagás garantálva, és kitűnő kelléke lehet bármilyen alkalomnak, akár csak egy felvezetőnek komolyabb játékok előtt.

És hogy hogy kell játszani az Invisible kártyajátékot? Rövid videóinkból megtudhatod alább.

A játék lényege

A doboz pedig önmaga is egy csoda: a boszorka és a varázsló tárgyai pont úgy tűnnek el vagy elő, mint a játékban, mert egy különleges, lentikuláris képet tettünk rá, ami egy nagy hologramnak látszik.

Van még két különleges paklink, ami csak a kickstarter kampányban lehetett megvásárolni, de nekünk még van belőle néhány darab a raktáron. De előtte írj nekünk, hogy ellenőrizzük, mert tényleg csak pár darab van belőle!

Kinek ajánljuk?

A több száz teszt igazolta, hogy a gamerek ugyanúgy imádják, 
mert mindenki szeret a leggyorsabb és legügyesebb lenni. Akár több paklival is játszhatjátok egyszerre, hogy nagyobb kihívás legyen, és többféle játékmódot találtok a játékszabályban.

Videók

Invisible bemutató

Milyen játék az Invisible?

Invisible játékbemutató

Invisible - main video [english]

Board Game Brawl's előzetes [english]

Roll For Crit's előzetes [english]

Small Robot's előzetes [english]

Brettspiel Heroes's előzetes [german]

Letölthető játékszabályok

Egyéb játékaink

Újrajátszott Trianon

Újrajátszott Trianon

Az Újrajátszott Trianon egy teljesen kooperatív játék, amelyben egy száz évvel ezelőtti képzeletbeli kormány tagjai a játékosok – akár egyedül is játszható -, és egyszerre kell szembenézzenek a Nagy Háború utáni kor minden kihívásával: az ellenség csapatai folyamatosan támadják az országot, a szén és gabona mennyisége korlátozott, és állandóan csökken, ahogy egyre újabb régiókat veszítünk, az események pedig a valós történelmi helyzetnek megfelelően követik egymást.

Tovább »
Egri Csillagok

Egri Csillagok

A török hódoltság idején, Magyarországon járunk. Az 1552. évi török hadjárat a végéhez közelít. Már csak egy vár áll Kara Amed nagyvezír és Khadim Ali budai pasa összevont serege előtt… Eger.

Tovább »