kékjáték logo transparent
Oltakozz okosan!

Kinek ajánljuk?

#Maradj otthon! életkor
#Maradj otthon! játékosok száma
#Maradj otthon! játékidő
#Maradj otthon! életkor
#Maradj otthon! játékosok száma
#Maradj otthon! játékidő

Mi van
a dobozban?

– 1 db játéktábla,
– 6 db karakterlap,
– 6 db vírusjelölő kocka,
– 54 db kártya,
– 6 db védettségi igazolvány,
– 1 db dobókocka,
– 1 db fekete kocka.

Oltakozz okosan!

A #maradjotthon! második része

A 2020-ban megjelent #maradjotthon! a játék első része, amelyben a karantén nehézségeit kellett túléljük. Most viszont az oltásokért indul hatalmas harc, de a legfontosabb, hogy a hétköznapi őrület ellenére nevetni tudjunk, és máris jobban érezzük magunkat!

A játék célja

A 2-6 fő által játszható játék célja, hogy a kártyapakliból gyűjtsünk össze két azonos vakcinát (Sputnik V, Sinopharm, Moderna, Astra-Zeneca, Pfizer, vagy akár a szupertitkos magyar fejlesztésűt!), amit a kórházban beadatunk magunknak, majd elsétálunk a kormányablakba védettségi igazolványért, és máris nyertünk.

A játék menete

Menetközben egy különleges játéktáblán lépkedünk, amely bármelyik pillanatban elforoghat, ezáltal teljesen új helyzetet teremtve. Küldetésünk során a táblán lévő mezőkön kaphatunk segítséget, és a folyamatosan felhúzott kártyákkal építgetjük céljainkat, vagy megvicceljük ellenfeleinket. Bérkutya sétáltatás, Karanténbuli, Oltókamion és az Aperitif törzs is vár ránk a játék során. Közben nagyon kell figyelnünk a fenyegető fertőzésre is, amely bármikor kitörhet, és aztán gyorsan terjedni kezd a játékosok között. Aki beszerzett magának maszkot, az egy ideig biztonságban lehet tőle, viszont rá nézve is rejtőzködik rettegett veszély a kártyapakliban, például a rettegett Fekete Pál! A játékba rengeteg humort csempésztünk, így azok is teli szájjal tudnak majd nevetni, akik nem kaptak oltást. Kapcsoljunk ki, jó szórakozást!

Kinek ajánljuk?

Az Oltakozz okosan! pörgős partijáték, amely remek szórakozást kínál minden korosztálynak 6 év fölött mindössze 15-25 perc alatt.

Videók

Letölthető játékszabályok

Oltakozz okosan!

Egyéb játékaink

Újrajátszott Trianon

Újrajátszott Trianon

Az Újrajátszott Trianon egy teljesen kooperatív játék, amelyben egy száz évvel ezelőtti képzeletbeli kormány tagjai a játékosok – akár egyedül is játszható -, és egyszerre kell szembenézzenek a Nagy Háború utáni kor minden kihívásával: az ellenség csapatai folyamatosan támadják az országot, a szén és gabona mennyisége korlátozott, és állandóan csökken, ahogy egyre újabb régiókat veszítünk, az események pedig a valós történelmi helyzetnek megfelelően követik egymást.

Tovább »
Egri Csillagok

Egri Csillagok

A török hódoltság idején, Magyarországon járunk. Az 1552. évi török hadjárat a végéhez közelít. Már csak egy vár áll Kara Amed nagyvezír és Khadim Ali budai pasa összevont serege előtt… Eger.

Tovább »