Oltakozz okosan!

Kinek ajánljuk?

#Maradj otthon! életkor
#Maradj otthon! játékosok száma
#Maradj otthon! játékidő

Mi van
a dobozban?

– 1 db játéktábla,
– 6 db karakterlap,
– 6 db vírusjelölő kocka,
– 54 db kártya,
– 6 db védettségi igazolvány,
– 1 db dobókocka,
– 1 db fekete kocka.

Hírek

Oltakozz okosan! a KéKjátéktól –

Oltakozz okosan

A KéKjáték is ráhajtott az őszi és téli időszakra, és némi stratégia mellett főleg gyerek- és családi játékokat hozott.

Tovább

Maradj otthon a KéKjátékkal! – 1. rész

2020.04.17.

Társasjátékból már mutattunk be néhány igazán szép darabot, különlegességet, azonban mindeddig külföldi alkotásokkal foglalkoztunk. Ezen változtat most a Kard és Korona kínálata.

Tovább

A magyar űramőba

2017.01.05.

mőba, egy nap 7,5 millió forintot dobtak össze a felhasználók…

Tovább

Megjártuk Essent 2018-ban is!

Essen 2018 - 4

Essenben járt az ősz, és a Kékjáték csapata, hogy a nemzetközi piacon is népszerűsíteni tudjuk a játékainkat. Október végén immár 2. alkalommal mutattuk meg, hogy kik vagyunk, és milyen különlegességeket tudunk ajánlani a sokat látott társasjátékos közösségnek.

Tovább

Mostantól társasjátékkal üthetjük el az időt a kocsmában

Soproni kocsmajáték

Soproni szerint mindenki!

Tovább

Oltakozz okosan!

A #maradjotthon! második része

A 2020-ban megjelent #maradjotthon! a játék első része, amelyben a karantén nehézségeit kellett túléljük. Most viszont az oltásokért indul hatalmas harc, de a legfontosabb, hogy a hétköznapi őrület ellenére nevetni tudjunk, és máris jobban érezzük magunkat!

A játék célja

A 2-6 fő által játszható játék célja, hogy a kártyapakliból gyűjtsünk össze két azonos vakcinát (Sputnik V, Sinopharm, Moderna, Astra-Zeneca, Pfizer, vagy akár a szupertitkos magyar fejlesztésűt!), amit a kórházban beadatunk magunknak, majd elsétálunk a kormányablakba védettségi igazolványért, és máris nyertünk.

A játék menete

Menetközben egy különleges játéktáblán lépkedünk, amely bármelyik pillanatban elforoghat, ezáltal teljesen új helyzetet teremtve. Küldetésünk során a táblán lévő mezőkön kaphatunk segítséget, és a folyamatosan felhúzott kártyákkal építgetjük céljainkat, vagy megvicceljük ellenfeleinket. Bérkutya sétáltatás, Karanténbuli, Oltókamion és az Aperitif törzs is vár ránk a játék során. Közben nagyon kell figyelnünk a fenyegető fertőzésre is, amely bármikor kitörhet, és aztán gyorsan terjedni kezd a játékosok között. Aki beszerzett magának maszkot, az egy ideig biztonságban lehet tőle, viszont rá nézve is rejtőzködik rettegett veszély a kártyapakliban, például a rettegett Fekete Pál! A játékba rengeteg humort csempésztünk, így azok is teli szájjal tudnak majd nevetni, akik nem kaptak oltást. Kapcsoljunk ki, jó szórakozást!

Kinek ajánljuk?

Az Oltakozz okosan! pörgős partijáték, amely remek szórakozást kínál minden korosztálynak 6 év fölött mindössze 15-25 perc alatt.
#Maradj otthon! életkor
#Maradj otthon! játékosok száma
#Maradj otthon! játékidő

Videók

Letölthető játékszabályok

Oltakozz okosan!

Egyéb játékaink

#Maradjotthon!

#Maradj otthon!

A játékba rengeteg humort csempésztünk az aktuális problémák mellett, hogy oldjuk a mindennapok korlátait, bosszúságait.

Tovább

A kockahegyen is túl

A kockahegyen is túl

Álmodoztál már róla, hogy gyermekkorod kedvenc mesehőse legyél? Most itt a lehetőség, remekül néznek ki és csak Rád várnak, hogy játssz velük!

Tovább

Partnereink

Kard és Korona Kft logó

Kiadónk társasjátékairól, kiadványainkról, magyar és angol nyelvű játékainkról minden információt megtalál az alábbi linkekre kattintva.

Ⓒ 2022 - Minden jog fenntartva - Darabont Gergő és Dr. Lenhardt Balázs