kékjáték logo transparent
#Maradj otthon!

Kinek ajánljuk?

#Maradj otthon! életkor
#Maradj otthon! játékosok száma
#Maradj otthon! játékidő
#Maradj otthon! életkor
#Maradj otthon! játékosok száma
#Maradj otthon! játékidő

Mi van
a dobozban?

– forgó játéktábla,
– 6 db bábú,
– 6 db karakterlap,
– 6 db kocka hatféle színben,
– 1 db egyedi dobókocka,
– 36 db kártya.

#Maradjotthon!

A játékba rengeteg humort csempésztünk a COVID alatt felmerült problémák mellett, hogy oldjuk az időszak bosszúságait, és viccesen tudjunk nézni a múlt e darabjára.

A játék célja

Maradj otthon társasjáték A 2-6 fő által játszható játék célja, hogy az állandóan változó körülmények között őrizzük meg hidegvérünket és győzzük le az előttünk tornyosuló akadályokat, így gyűjtve össze lehető leggyorsabban a győzelemhez szükséges 19 pontot.

A játék lényege

A játék során egy különleges játéktáblán lépkedünk, amely bármelyik pillanatban elforoghat, ha az egyedi dobókockával vírusjelet dobunk, ezáltal teljesen új helyzetet teremtve a játékosok számára. A pontok gyűjtögetése során ne felejtsük el, hogy maszk és kézfertőtlenítő is legyen nálunk! A küldetésünk során nagyon vicces karanténkártyák fognak segíteni vagy hátráltatni bennünket.

Játékmódok

Ha időnként összefognánk a vírussal szemben, akkor játszhatunk a félkooperatív játékmóddal: itt is saját magunknak gyűjtögetjük a pontokat, de közben nagyon kell figyelnünk a fenyegető vírusra is, nehogy túlnőjön rajtunk! Csak közösen győzhetjük le, ha hajlandóak leszünk áldozatokat hozni, és a már megszerzett pontokról lemondani a közösség javára.

Videók

Letölthető játékszabályok

#Maradj otthon!

Egyéb játékaink

Újrajátszott Trianon

Újrajátszott Trianon

Az Újrajátszott Trianon egy teljesen kooperatív játék, amelyben egy száz évvel ezelőtti képzeletbeli kormány tagjai a játékosok – akár egyedül is játszható -, és egyszerre kell szembenézzenek a Nagy Háború utáni kor minden kihívásával: az ellenség csapatai folyamatosan támadják az országot, a szén és gabona mennyisége korlátozott, és állandóan csökken, ahogy egyre újabb régiókat veszítünk, az események pedig a valós történelmi helyzetnek megfelelően követik egymást.

Tovább »
Egri Csillagok

Egri Csillagok

A török hódoltság idején, Magyarországon járunk. Az 1552. évi török hadjárat a végéhez közelít. Már csak egy vár áll Kara Amed nagyvezír és Khadim Ali budai pasa összevont serege előtt… Eger.

Tovább »