#Maradj otthon!

Kinek ajánljuk?

#Maradj otthon! életkor
#Maradj otthon! játékosok száma
#Maradj otthon! játékidő

Mi van
a dobozban?

– forgó játéktábla,
– 6 db bábú,
– 6 db karakterlap,
– 6 db kocka hatféle színben,
– 1 db egyedi dobókocka,
– 36 db kártya.

Hírek

Oltakozz okosan! a KéKjátéktól –

Oltakozz okosan

A KéKjáték is ráhajtott az őszi és téli időszakra, és némi stratégia mellett főleg gyerek- és családi játékokat hozott.

Tovább

Maradj otthon a KéKjátékkal! – 1. rész

2020.04.17.

Társasjátékból már mutattunk be néhány igazán szép darabot, különlegességet, azonban mindeddig külföldi alkotásokkal foglalkoztunk. Ezen változtat most a Kard és Korona kínálata.

Tovább

Hihetetlen november a Kékjátéknál!

2021 újdonságai

Pontosan egy évig csöndben voltunk, mert a mi stratégiánk más, mint a nagy magyar kiadóké, nem akarunk állandóan új játékokkal túlterhelni a piacot, inkább alaposan kiérlelt, és kizárólag MAGYAR FEJLESZTÉSŰ játékokkal jelentkezünk.

Tovább

#Maradjotthon!

A játékba rengeteg humort csempésztünk az aktuális problémák mellett, hogy oldjuk a mindennapok korlátait, bosszúságait.

A játék célja

Maradj otthon társasjáték A 2-6 fő által játszható játék célja, hogy az állandóan változó körülmények között őrizzük meg hidegvérünket és győzzük le az előttünk tornyosuló akadályokat, így gyűjtve össze lehető leggyorsabban a győzelemhez szükséges 19 pontot.

A játék lényege

A játék során egy különleges játéktáblán lépkedünk, amely bármelyik pillanatban elforoghat, ha az egyedi dobókockával vírusjelet dobunk, ezáltal teljesen új helyzetet teremtve a játékosok számára. A pontok gyűjtögetése során ne felejtsük el, hogy maszk és kézfertőtlenítő is legyen nálunk! A küldetésünk során nagyon vicces karanténkártyák fognak segíteni vagy hátráltatni bennünket.

Játékmódok

Ha időnként összefognánk a vírussal szemben, akkor játszhatunk a félkooperatív játékmóddal: itt is saját magunknak gyűjtögetjük a pontokat, de közben nagyon kell figyelnünk a fenyegető vírusra is, nehogy túlnőjön rajtunk! Csak közösen győzhetjük le, ha hajlandóak leszünk áldozatokat hozni, és a már megszerzett pontokról lemondani a közösség javára.
#Maradj otthon! életkor
#Maradj otthon! játékosok száma
#Maradj otthon! játékidő

Videók

Letölthető játékszabályok

#Maradj otthon!

Egyéb játékaink

Oltakozz okosan!

Oltakozz okosan!

A 2020-ban megjelent #maradjotthon! a játék első része, amelyben a karantén nehézségeit kellett túléljük. Most viszont az oltásokért indul hatalmas harc, de a legfontosabb, hogy a hétköznapi őrület ellenére nevetni tudjunk, és máris jobban érezzük magunkat!

Tovább

A kockahegyen is túl

A kockahegyen is túl

Álmodoztál már róla, hogy gyermekkorod kedvenc mesehőse legyél? Most itt a lehetőség, remekül néznek ki és csak Rád várnak, hogy játssz velük!

Tovább

Partnereink

Kard és Korona Kft logó

Kiadónk társasjátékairól, kiadványainkról, magyar és angol nyelvű játékainkról minden információt megtalál az alábbi linkekre kattintva.

Ⓒ 2022 - Minden jog fenntartva - Darabont Gergő és Dr. Lenhardt Balázs