Pókháló

Kinek ajánljuk?

Pókháló 4 éves kortól
Pókháló 2-8 játékos
Pókháló 20 perc

Mi van
a dobozban?

– 1 kétoldalas játéktábla,
– 40 kártya,
– 2 pókfigura,
– 6 legyecske figura,
– játékszabály.

Hírek

Dobogón a Pókháló!

Játékválasztó logó

Még mielőtt elmúlik az óév, engedjétek meg, hogy megosszuk veletek 2016 egyik legnagyobb elismerést, amiről még nem is szóltunk. Az Okosjáték játékválasztó rendezvényén a Pókháló társasjátékunk dobogós helyezést ért el több mint 200 játék közül!

Tovább

PÓKHÁLÓ REKLÁMFILM

Pókháló galéria 4

Idén már másodszor indítottunk nagy tévéreklám kampányt, hogy minél többen megismerjék ezt a rendkívül kedves és szórakoztató családi társasjátékot!

Tovább

Bemutatjuk a PÓKHÁLÓ KÉPREGÉNYT

Pókháló képregény

Ki ne szeretné a 6 kis legyecskét, akik megszínesítik a Pókháló társasjáték világában való kalandozásunkat.

Tovább

Pókháló

Légy a legelső!

A félelmetes pók elől menekülő legyecskével már óvodás kortól kiválóan lehet játszani, olyan egyszerűek a szabályai. A tábla másik oldalán (Cselszövő változat) ugyanakkor a kártyákkal taktikázva egy teljesen más élmény is felfedezhető az egész család számára.

Miről szól a játék?

A játék nagy népszerűségét pontosan az okozza, hogy a 5-10 éves gyerekek először találkoznak olyan játékkal, amelyben jó döntéseket hozva hamar sikerélményben lesz részük.

A játék lényege

Mi vagyunk a kis legyecskék, akik beragadtunk a pókháló közepébe. A feladatunk egyszerű: kockadobás után a pálya közepétől a szélére jutni, onnan elsőként kiröppenni a csapdából. Utunk során különböző mezőkre lépünk, amik segítenek nekünk, vagy éppen ellenkezőleg, hátráltatnak. S ha már pókháló, tegyünk említést a rettegett pókról, aki folyamatosan pásztázza vadászterületét: akit megcsíp, az visszacsúszik egy szintet a tábla közepe felé. Ebben a játékban gyakran lesznek elsőkből az utolsók, és utolsókból az elsők: a tábla egyedi kialakítása nem megszokott sablonra épül, és különleges izgalmakat rejt.

Kinek ajánljuk?

A játék 4 éves kortól már játszható – akár szülői segítség nélkül is. Olyan gyors egy parti, hogy minden környezetben ideális: otthon, nyaralásra, sőt a gyerekek akár tanórák közötti szünetekben is elővehetik. Az egyszerű ikon rendszerét könnyű értelmezni, megjegyezni, ennek köszönhetően a játékszabályok azonnal elsajátíthatóak. A játéktábla kétoldalas: az első oldalával a középső csoportos óvodások is megbirkóznak, míg túloldal akár profi játékosok is tartogat izgalmakat, ahol már akciókártyák kijátszásával is lehet befolyásolni a játék menetét, ezzel megunhatatlanná téve az egész család számára!
Pókháló 4 éves kortól
Pókháló 2-8 játékos
Pókháló 20 perc

Videók

Pókháló - légy a legelső!

Pókháló, karácsonyi reklámfilm (2017)

Letölthető játékszabályok

Pókháló

Egyéb játékaink

#Maradjotthon!

#Maradj otthon!

A játékba rengeteg humort csempésztünk az aktuális problémák mellett, hogy oldjuk a mindennapok korlátait, bosszúságait.

Tovább

Oltakozz okosan!

Oltakozz okosan!

A 2020-ban megjelent #maradjotthon! a játék első része, amelyben a karantén nehézségeit kellett túléljük. Most viszont az oltásokért indul hatalmas harc, de a legfontosabb, hogy a hétköznapi őrület ellenére nevetni tudjunk, és máris jobban érezzük magunkat!

Tovább

Partnereink

Kard és Korona Kft logó

Kiadónk társasjátékairól, kiadványainkról, magyar és angol nyelvű játékainkról minden információt megtalál az alábbi linkekre kattintva.

Ⓒ 2022 - Minden jog fenntartva - Darabont Gergő és Dr. Lenhardt Balázs