kékjáték logo transparent
Szilaj kártyajáték

Kinek ajánljuk?

Szilaj kártyajáték életkor
Szilaj kártyajáték játékosok száma
Szilaj kártyajáték játékidő
Szilaj kártyajáték életkor
Szilaj kártyajáték játékosok száma
Szilaj kártyajáték játékidő

Mi van
a dobozban?

– 1 kezdőjátékos jelölő
– 77 kezdő kártya
– 23 haladó kártya
– 18 titkos küldetés

Szilaj – A titkos küldetés

Kártyajáték

Üdvözöllek titeket a végtelen prérin, ahol együtt száguldhattok Szilajjal, Bumeránggal, Csini Lindával, Lucky-val és barátaival egy pörgős kártyajáték segítségével.

Miről szól a játék?

A célotok az lesz, hogy minél ügyesebb kombinációkat komponáljatok történetünk szereplői, lovai, tárgyai és helyszínei megjelenítésével.

A játék működése

A játék mechanizmusa egyszerű: minden kör elején fel kell csapjatok eggyel több lapot, mint ahányan játszotok, és az aktuális kezdőjátékostól kezdve mindenki választ belőle egyet. Sokféle kártya kerül az asztalra, amiből pontokat tudtok összegyűjteni, és nagyon fontos, hogy milyen típusú és színű lapokat gyűjtötök össze magatok elé.

Hogyan játszunk?

A kezdőjáték során nagyon gyorsan és könnyedén elsajátíthatjátok a játék alapjait, amit később a haladó módban mélyíthettek el plusz kártyák és újabb kombinációk segítségével. Előkerülnek a rejtélyes titkos küldetések is, amelyekkel további pontokra tehettek szert a játék végén, ha teljesítettétek őket. Aki a legértékesebb kártyasort gyűjtötte össze, az nyeri a játékot!

Videók

Letölthető játékszabályok

Szilaj kártyajáték

Egyéb játékaink

Újrajátszott Trianon

Újrajátszott Trianon

Az Újrajátszott Trianon egy teljesen kooperatív játék, amelyben egy száz évvel ezelőtti képzeletbeli kormány tagjai a játékosok – akár egyedül is játszható -, és egyszerre kell szembenézzenek a Nagy Háború utáni kor minden kihívásával: az ellenség csapatai folyamatosan támadják az országot, a szén és gabona mennyisége korlátozott, és állandóan csökken, ahogy egyre újabb régiókat veszítünk, az események pedig a valós történelmi helyzetnek megfelelően követik egymást.

Tovább »
Egri Csillagok

Egri Csillagok

A török hódoltság idején, Magyarországon járunk. Az 1552. évi török hadjárat a végéhez közelít. Már csak egy vár áll Kara Amed nagyvezír és Khadim Ali budai pasa összevont serege előtt… Eger.

Tovább »