Szilaj kártyajáték

Kinek ajánljuk?

Szilaj kártyajáték életkor
Szilaj kártyajáték játékosok száma
Szilaj kártyajáték játékidő

Mi van
a dobozban?

– 1 kezdőjátékos jelölő
– 77 kezdő kártya
– 23 haladó kártya
– 18 titkos küldetés

Hírek

Társasjátékok Ünnepe két év után

Társasjátékok ünnepe 2021

A társasjátékos szakma minden szereplője nagyon várta már, hogy újra találkozhasson a nagyközönséggel, amelyre a legjobb alkalom az évről-évre a Lurdy házban tartott nagy seregszemle.

Tovább

PÓKHÁLÓ REKLÁMFILM

Pókháló galéria 4

Idén már másodszor indítottunk nagy tévéreklám kampányt, hogy minél többen megismerjék ezt a rendkívül kedves és szórakoztató családi társasjátékot!

Tovább

A kockahegyen is túl... - Animációs reklámfilm

Dice Upon a Time

túl című varázslatos barangolás a Grimm mesék világában.

Tovább

Megjártuk Essent 2018-ban is!

Essen 2018 - 4

Essenben járt az ősz, és a Kékjáték csapata, hogy a nemzetközi piacon is népszerűsíteni tudjuk a játékainkat. Október végén immár 2. alkalommal mutattuk meg, hogy kik vagyunk, és milyen különlegességeket tudunk ajánlani a sokat látott társasjátékos közösségnek.

Tovább

Megjelenik a hetedhét mese kiegészítő

MAgyar népmesék - Hetedhét mese

Jön, jön, jön és mindjárt megérkezik! Egyenesen a Mikulás puttonyába vagy a karácsonyfa alá.

Tovább

Szilaj – A titkos küldetés

Kártyajáték

Üdvözöllek titeket a végtelen prérin, ahol együtt száguldhattok Szilajjal, Bumeránggal, Csini Lindával, Lucky-val és barátaival egy pörgős kártyajáték segítségével.

Miről szól a játék?

A célotok az lesz, hogy minél ügyesebb kombinációkat komponáljatok történetünk szereplői, lovai, tárgyai és helyszínei megjelenítésével.

A játék működése

A játék mechanizmusa egyszerű: minden kör elején fel kell csapjatok eggyel több lapot, mint ahányan játszotok, és az aktuális kezdőjátékostól kezdve mindenki választ belőle egyet. Sokféle kártya kerül az asztalra, amiből pontokat tudtok összegyűjteni, és nagyon fontos, hogy milyen típusú és színű lapokat gyűjtötök össze magatok elé.

Hogyan játszunk?

A kezdőjáték során nagyon gyorsan és könnyedén elsajátíthatjátok a játék alapjait, amit később a haladómódban mélyíthettek el plusz kártyák és újabb kombinációk segítségével. Előkerülnek a rejtélyes titkos küldetések is, amelyekkel további pontokra tehettek szert a játék végén, ha teljesítetek őket. Aki a legértékesebb kártyasort gyűjtötte össze, az nyeri a játékot!
Szilaj kártyajáték életkor
Szilaj kártyajáték játékosok száma
Szilaj kártyajáték játékidő

Videók

Letölthető játékszabályok

Szilaj kártyajáték

Egyéb játékaink

A kockahegyen is túl

A kockahegyen is túl

Álmodoztál már róla, hogy gyermekkorod kedvenc mesehőse legyél? Most itt a lehetőség, remekül néznek ki és csak Rád várnak, hogy játssz velük!

Tovább

#Maradjotthon!

#Maradj otthon!

A játékba rengeteg humort csempésztünk az aktuális problémák mellett, hogy oldjuk a mindennapok korlátait, bosszúságait.

Tovább

Partnereink

Kard és Korona Kft logó

Kiadónk társasjátékairól, kiadványainkról, magyar és angol nyelvű játékainkról minden információt megtalál az alábbi linkekre kattintva.

Ⓒ 2022 - Minden jog fenntartva - Darabont Gergő és Dr. Lenhardt Balázs