kékjáték logo transparent
Nürnberg 2023 1

A Kékjáték most Nürnbergben járt

A Covid miatt két év kimaradt, de idén újra megrendezték a világ legnagyobb játékkiállítását a bajorországi Nürnbergben. Természetesen nem hiányozhattunk mi sem, mert a nemzetközi kapcsolatok építése fontos része a Kard és Korona kiadó tevékenységének. Az Invisible 2019-ben megjelent lengyelül a Trefl gondozásában, míg tavaly a cseh Blackfyre adta ki A kockahegyen is túlt (Dice upon a Time). 2020-al ellentétben most nem volt saját standunk, de sikerült minden tervezett tárgyalást nyélbe ütni, amiből voltak kifejezetten bíztatóak is. Természetesen nem lesz mindegyikből üzlet, ezeket majd a most következő tárgyalások és tesztelések döntik el. Van ráadásul egy olyan kilátásban lévő dolog, amilyen még nem történt a Kékjáték életében, a részletekről majd hamarosan további információkat közlünk!

De nem csupán az üzletről szól egy ilyen hatalmas rendezvény. Vannak olyan nagy pillanatok is, amelyek egyszer jönnek el egy életben: sikerült találkozni Reiner Kniziával, a társasjátékok világának legkreatívabb és legtermékenyebb szerzőjével, akinek a nevéhez már több, mint 700 játék kapcsolódik. A mester ráadásul egy tündéri figura, végtelenül kedves mindenkivel, azt hiszem, hogy ez a képeken is tökéletesen átjön.

Nagy élmény volt Nürnbergben a 2023-as év, és reméljük rövid időn belül tudunk majd jelentkezni az újabb fejleményekkel!

Játékaink