kékjáték logo transparent
soprpni

Kinek ajánljuk?

soproni életkor
soproni játékosok száma
soproni játékidő
soproni életkor
soproni játékosok száma
soproni játékidő

Mi van
a dobozban?

Soproni

Mindenki nevet a végén

2016-ban a Soproni sör marketingcsapatának felkérésére készítettük el a Mindenki nevet a végén című társasjátékot, mely bolti forgalomba nem került (alkoholtartalmú termék márkajelzés miatt ez nem is lehetőséges), de több mint 3000 magyarországi kocsmában megtalálható, ingyenesen kipróbálható. A sörgyárnak pont ez volt a célja: egy újfajta szórakozást csempészni a kocsmák hűvös sörének társaságába: így készült el cégünk első kocsmai partijátéka.

Szabályok

A játék lényege

A játék célja

Videók

Letölthető játékszabályok

soprpni

Egyéb játékaink

Újrajátszott Trianon

Újrajátszott Trianon

Az Újrajátszott Trianon egy teljesen kooperatív játék, amelyben egy száz évvel ezelőtti képzeletbeli kormány tagjai a játékosok – akár egyedül is játszható -, és egyszerre kell szembenézzenek a Nagy Háború utáni kor minden kihívásával: az ellenség csapatai folyamatosan támadják az országot, a szén és gabona mennyisége korlátozott, és állandóan csökken, ahogy egyre újabb régiókat veszítünk, az események pedig a valós történelmi helyzetnek megfelelően követik egymást.

Tovább »
Egri Csillagok

Egri Csillagok

A török hódoltság idején, Magyarországon járunk. Az 1552. évi török hadjárat a végéhez közelít. Már csak egy vár áll Kara Amed nagyvezír és Khadim Ali budai pasa összevont serege előtt… Eger.

Tovább »