soprpni

Kinek ajánljuk?

soproni életkor
soproni játékosok száma
soproni játékidő

Mi van
a dobozban?

Hírek

Jópofa játék a Sopronitól

Soproni társasjáték

Kigyulladt kék busszal gyűjteni a kupakokat a balsorskártyák között. Jópofát gurított a Soproni!

Tovább

Társasjátékkal rukkolt elő a Soproni

Soproni kocsmajáték

Egy laza, kellemes estén mi lehetne jobb a sörözéssel egybekötött baráti összejövetelnél? A Soproni nagyot gondolt, és egy olyan társasjátékkal lepte meg a nagyközönséget,ami felpörgeti az átlagos baráti találkozókat és megalapozza a jó hangulatot.

Tovább

Soproni

Mindenki nevet a végén

2016-ban a Soproni sör marketingcsapatának felkérésére készítettük el a Mindenki nevet a végén című társasjátékot, mely bolti forgalomba nem került (alkoholtartalmú termék márkajelzés miatt ez nem is lehetőséges), de több mint 3000 magyarországi kocsmában megtalálható, ingyenesen kipróbálható. A sörgyárnak pont ez volt a célja: egy újfajta szórakozást csempészni a kocsmák hűvös sörének társaságába: így készült el cégünk első kocsmai partijátéka.

Szabályok

A játék lényege

A játék célja

soproni életkor
soproni játékosok száma
soproni játékidő

Videók

Letölthető játékszabályok

soprpni

Egyéb játékaink

#Maradjotthon!

#Maradj otthon!

A játékba rengeteg humort csempésztünk az aktuális problémák mellett, hogy oldjuk a mindennapok korlátait, bosszúságait.

Tovább

Oltakozz okosan!

Oltakozz okosan!

A 2020-ban megjelent #maradjotthon! a játék első része, amelyben a karantén nehézségeit kellett túléljük. Most viszont az oltásokért indul hatalmas harc, de a legfontosabb, hogy a hétköznapi őrület ellenére nevetni tudjunk, és máris jobban érezzük magunkat!

Tovább

Partnereink

Kard és Korona Kft logó

Kiadónk társasjátékairól, kiadványainkról, magyar és angol nyelvű játékainkról minden információt megtalál az alábbi linkekre kattintva.

Ⓒ 2022 - Minden jog fenntartva - Darabont Gergő és Dr. Lenhardt Balázs