Elkészítjük saját társasjátékukat!

Egyedi szolgáltatás

A Kékjáték egyedi szolgáltatást is nyújt olyan ügyfelek, vállalkozások részére, akik szeretnék saját munkatársaikat vagy partnereiket valami különlegessel meglepni. Elkészítünk számukra egy teljesen személyre szabott, sehol máshol nem elérhető társasjátékot! Ebben minden olyan szempontot figyelembe tudunk venni, ami a tevékenységükhöz, a vállalt társadalmi küldetésükhöz vagy ügyfeleik igényeihez igazodik. Beleértve a grafikai megjelenést, és a tartozékok összeállítását, amiben egyedi igények is megjelenhetnek. 

Miért minket válasszon?

A Kékjáték már jelentős tapasztalattal rendelkezik ezen a területen, azért merjük újabb vállalkozások számára is elérhetővé tenni ezt a lehetőséget. Vannak köztük olyan korábbi projektek, ahol a megrendelő kérésére nem közölhetünk részleteket, de többek között mi készítettük a Soproni sörgyár részére A mindenki nevet a végén című játékot, aminek komoly promóciója is volt 2016-ban. Persze nem kell több ezres darabszámban gondolkodni, az egyedi ajánlatban benne van a pár tucat, vagy akár a néhány darabos megrendelés is.

soproni galéria
soproni galéria
soproni galéria
soproni galéria
soproni galéria

A prototípus

Természetesen először minden apró részletet egyeztetünk, minden kérést figyelembe veszünk, és az alapján teszünk exkluzív ajánlatot. Ennek elfogadása esetén 30 napon belül vállaljuk, hogy bemutatunk egy kipróbált, minden szempontból játszható prototípust, amit közösen tesztelünk, és ennek véglegesítését követően, összetettségtől függően 30-45 nap alatt a végleges játékot is legyártatjuk Magyarország egyik legmodernebb, társasjátékok készítése szempontjából legtöbb tapasztalattal rendelkező nyomdájával, a Keskennyel. 
soproni galéria
soproni galéria
soproni galéria

Bármilyen kérdésük, felvetésük merült fel a témával kapcsolatban, várjuk megkeresését az info@kekjatek.hu email címen.

Kiadónkról röviden

A kezdetek

Hol volt, hol nem volt, hetedhét határon, de még az Óperenciás tengeren is túl, volt egyszer egy magyar ember, aki belefáradt a helybenjárásba, a sok értelmetlen vitába, a közös építkezés helyett az egymásra mutogatásba, ezért úgy határozott, hogy játékokat fog készíteni a családoknak és baráti társaságoknak, hogy azzal tegye boldoggá őket. Mert játszani vitathatatlanul jó, egyike a legjobb dolgoknak ezen a gyönyörű világon!
Így született meg 2014-ben a Kard és Korona Kiadó (röviden: Kékjáték), és vele együtt az első, névadó játék, amely a középkori Magyarországon hívta hadba a bátorságukat és ügyességüket próbára tevő hadurakat az Árpád-ház kihalását követő vérzivataros időszakban. Rögtön hatalmas sikert aratott a magyar történelmi játékokra kiéhezett hazai közönség körében, amit szép sorban követett a többi Kékjáték: a Pókháló, a Magyar Népmesék játékcsalád, a Pesti srácok 1956, a Hexpanse, A kockahegyen is túl…

A minőségi játékélmény

A cél mindig ugyanaz: olyan játékokat készíteni, amely gyerekeknek, felnőttekeknek, sőt gamereknek is, az egész családnak nagyszerű szórakozás. És mindezt gyönyőrű grafikával, elsőosztályú nyomdatermékkel és alkatrészekkel, mindent a nemzetközi élvonalban megszokott módon. Nálunk nem csupán a fejlesztés, hanem a gyártás nagy része is Magyarországon történik, mert a Keskeny nyomdában olyan partnert talált a kiadó, akivel kölcsönösen megbízhat egymásban. A Kékjáték számára fontos, hogy magyar emberek szellemi terméke magyar emberek munkájával szülessen meg, még akkor is, ha ez picit így több pénzbe kerül. Ahogy a cég mottója szól: A minőségi játékélmény. Amiből nem alkudunk meg, és nem kötünk kompromisszumot, mert máshogy nem érdemes ezt csinálni, csak szívvel és lélekkel.

Társasjátékot mindenkinek

A társasjátékozás iránti érdeklődés ugrásszerűen nőtt az elmúlt évtizedben, mára egyáltalán nem csak a gyermekek érdeklődésére tarthat számot, a 40-es, 50-es, de akár 60-as éveikben járó emberek is nagyon szívesen játszanak megfelelő társaságban. Örvendetes módon szaporodtak meg az elmúlt évtizedben a társasjátékos klubok, kávézók, kocsmák, és megjelentek a helyi, sőt sokszor akár országos hatáskörű rendezvények, bemutatók. A Kékjáték küldetése, hogy a digitális korban is egymás mellé ültesse az embereket, mert a személyes együttlétet nem pótolja semmi, és pont most van egyre több gyermeknek is a legnagyobb szüksége arra, hogy ne kütyüt adjunk a kezébe, hanem az időnkkel és közös élményekkel ajándékozzuk meg. Mindehhez minőségi, izgalmas és legtöbbször a magyar kulturánkhoz, hagyományainkhoz, történelmünkhöz kapcsolódó társasjátékokat készítünk mindenkinek.

Kiadónkról
Kiadónkról
Kiadónkról