kékjáték logo transparent
Magyar népmesék - 2015.11.25.

Boldog Karácsonyt! …korai? Lehet, de mi már most átadjuk az ajándékunkat, hogy a karácsonyi családi estéket bearanyozhassa.

Visszajelzéseitek alapján elkészítettünk egy ÚJ Magyar népmesék társasjáték SZABÁLYKÖNYVET, újrafogalmazva, új szöveggel, új struktúrával, segítő képekkel és példákkal.

Mi több, csináltunk egy JÁTÉKOSSEGÉDLETET, mely csupán egy A5-ös lap, ami tartalmazza az összes mezőt és lehetőséget a játékban. Ez a segédlet kalauz a játék világában, hogy ne keljen a játék közben a szabálykönyvet bújni.

Ha már magyar, legyen három az igazság! Alkottunk még egy KEZDŐ JÁTÉKMÓDOT, melynek a teljes szabálya ráfért szintén egy A5-ös lapra. Ezzel már egyből el is lehet kezdeni játszani, akár a szabálykönyv elolvasása nélkül. Ez megkönnyíti a játék megtanulását, s az egyszerűsített szabállyal már akár óvodások is játszhatnak, mivel olvasási és számolási tudást sem igényel.

Hogyan juthattok hozzá az új szabálykönyv, a segédlet és a kezdő szabály ajándékainkhoz? Több módon is:

  • Az 50 leggyorsabb vidéki jelentkezőnek ingyen elpostázzuk, amennyiben megírja nekünk nevét és címét a nepmesektarsas [kukac] gmail.com címre
  • Az első 50 pesti vásárlónk a Reflexshop boltjában (pár percre a Nyugatitól) bármikor átvehetik a készlet erejéig.

Mind letölthető, kinyomtatható otthon a lenti gombra kattintva vagy a letöltések oldalról is.

Köszönjük, ha megosztod! Ha szeretnél ajándék példányt, akkor el is várjuk, különben a sorban következő fogja kapni.

Játékaink