kékjáték logo transparent
Dice Upon a Time

A kockahegyen is túl elindult hódító útjára!

Egészen fantasztikusan sikerült a Dice upon a Time debütálása Essenben, a világ legnagyobb társasjátékos kiállításán!

Gyakorlatilag elkapkodták a teljes készletet, amit vittünk magunkkal.;-) Az embereknek hihetetlenül tetszett az egész koncepció, ami a Grimm mesékre épül, és a jól ismert szereplők tűnnek fel benne, mint Piroska, Hófehérke, Csizmás kandúr, a Brémai muzsikusok vagy Hüvelyk Matyi, ráadásul 3D figurában! Ehhez pedig társítottunk egy olyan egyedi mechanikát, ami még nem volt egyetlen játékban sem. Kalandozós, kockalehelyezős, küldetésteljesítős mese, aminek a hangulataNémetországban mindenkit megfogott. Segítsé-günkre volt az is, hogy a kínai NIngbo Eastar hihetetlenül jó minőségű játékot gyártott, amit mindenki nagyra értékelt.

Ezeknek köszönhetően szombat délutánra eladtuk az utolsó darabokat is, sőt a prototípusokért is majdnem harc alakult ki a játékra szomjazók között. Az utolsó boldog vásárlóról képet is töltöttünk fel, csakúgy mint a szerző, Szauer István elégedett-ségéről a Sold out tábla előtt, és magáról a játékról is kicsit messzebbről. És mivel utána már nem tudtuk árulni, már több, mint százan rendelték meg azóta a helyszínen vagy online.

Hamarosan minden kedves magyar vásárlónk közelebbről is megismerkedhet a játék magyar verziójával, A kockahegyen is túllal, mert november végére befut vele a hajó. Izgatottan várjuk a ti véleményeteket is!

Játékaink